29 Mayıs 2012 Salı

Batman Başlıyor


Batman Başlıyor izle
2005 yılı İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı Batman serisinin en iyisi ve gerçek kimliğini bulan film olarak adlandırılan Batman Begins filmi Türkçe Dublaj olarak online sinema merkezindeki yerini almıştır.
Yönetmenliğini Christopher Nolan’ın yapmış olduğu filmin, Yapımcılığını ise Charles Roven, Larry J. Franco ve Emma Thomas üçlüsü üstlenmişlerdir.
Film izleyicilerinden tam not almayı başarmış yapılan yorumlarda görüldüğü kadarı ile. Batman serisinin diğerlerine benzemediğini söyleyen izleyiciler bu film ile gerçek Batman ortaya çıktı görüşünde hem fikir olmuşlar.
Filmin Başrollerini Morgan Freeman, Gary Oldman, Michael Caine, Cillian Murphy, Rade Serbedzija, Dave Legeno, Christian Bale, Liam Neeson, Katie Holmes, Ken Watanabe, Tamer Hassan ve Lucy Russell oynamışlardır.
Batman Begins – Batman Başlıyor Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Fantastik, Gizem, Suç, Dram, Gerilim ve Macera türündeki Batman Başlıyor filmi Batman serisi ile muhteşem bir dönüş yaptı. Filmi izleyen herkes filmin beklenilenden çok daha üst düzeyde olduğunu dile getiriyor.
İyi Seyirler..

Hiç yorum yok:

 
sonbolumizlesen.blogspot.com dirilişertuğrulfragmanı.blogspot.com